Sådan slettes synkroniserede billeder på en iPhone

Apple iPhone giver dig mulighed for at tage digitale fotos med enhedens indbyggede kamera og inkluderer muligheden for at slette disse fotos manuelt ved hjælp af iPhones kontroller. Fjernelse af synkroniserede skud er dog en anden historie. IPhone bruger iTunes, computersoftware, der er udviklet af Apple til virksomhedens line-up-enhed, til både at overføre fotos til din iPhone og slette dem. Konfigurer dine synkroniseringsindstillinger i iTunes for at fjerne fotos fra din iPhone.

1

Slut din iPhone til din computer, og kør iTunes.

2

Klik på iPhones navn angivet under "Enheder" i venstre side af iTunes.

3

Klik på "Fotos" over centerpanelet i iTunes. Synkroniseringsindstillinger vises i midterpanelet.

4

Klik på rullemenuen ud for "Synkroniser fotos fra", og vælg kilden, der indeholder de fotos, du vil slette, f.eks. Mappen "Mine billeder" eller "Photoshop-elementer".

5

Klik på "Valgte album." Albummer tilknyttet din valgte fotokilde vises nedenfor.

6

Fjern kontrollerne ved siden af ​​de fotoalbum, du vil slette fra iPhone.

7

Klik på "Anvend" nederst til højre.