Sådan slettes en iTunes-konto og oprettes en fælles konto

Fra og med 2011 tillader Apple dig ikke at slette et Apple-id. Denne politik forhindrer dig i permanent at slette din iTunes-konto. Der er muligheder, der opnår det samme resultat, og de kan være nyttige, når du har til hensigt at åbne en helt ny iTunes-konto. Du kan give op til fem forskellige computere tilladelse til at bruge din nye iTunes-konto, så du kan oprette en fælles konto, der deler indhold mellem computere og tilknyttede iOS-enheder.

Deaktivering af en eksisterende iTunes-konto

1

Start iTunes på din computer, klik på menuen "Butik" øverst på skærmen, og vælg "Log ind". Indtast Apple-id'et og adgangskoden til den iTunes-konto, du vil deaktivere. Klik på knappen "Log ind".

2

Klik på menuen "Gem" igen, og vælg "Vis min konto." Oplysninger om din eksisterende konto vises på siden "Kontooplysninger".

3

Klik på knappen "Rediger" i sektionen "Betalingsoplysninger". Vælg "Ingen" på listen over tilgængelige betalingsmuligheder. Alle eksisterende kreditkortoplysninger fjernes. Klik på knappen "Udført".

4

Rediger afsnittet "Faktureringsadresse" og slet alle oplysninger fra tekstfelterne. Klik på knappen "Udført".

5

Klik på knappen "Rediger" ud for dit Apple-id, og indtast en ny adgangskode i boksene "Adgangskode" og "Bekræft adgangskode". Klik på knappen "Udført".

6

Klik på knappen "Deauthorize All" for at forhindre, at computere, der i øjeblikket er linket til denne konto, kan bruge den eller få adgang til den. Klik på knappen "Udført" for at gemme kontooplysningerne. Overvej kontoen slettet og log ikke ind på den igen på nogen computere eller iOS-enheder.

Rediger detaljerne for en eksisterende iTunes-konto

1

Start iTunes, log ind på din eksisterende konto og naviger til siden "Kontooplysninger".

2

Rediger betalingsoplysningerne, faktureringsadressen og kontoadgangskoden for at matche detaljerne på den ønskede fælles konto. Hvis du planlægger at bruge nye computere med den fælles konto, skal du klikke på knappen "Deauthorize All" for at fjerne eventuelle aktuelt forbundne computere.

3

Klik på knappen "Rediger" ud for dit eksisterende Apple-id, og skriv en ny e-mail-adresse i afsnittet "E-mail". Indtast en ny adgangskode i afsnittene "Adgangskode" og "Bekræft adgangskode". E-mail-adressen og adgangskoden bliver dit nye Apple-id til den fælles konto. Klik på knappen "Udført".

4

Tjek din e-mail-konto, og klik på bekræftelseslinket i den automatiske e-mail for at bekræfte dit nye Apple-id. En verifikationswebside åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste det nye Apple ID's adgangskode. Dit nye Apple ID er nu bekræftet og aktivt.

5

Gå tilbage til iTunes, klik på menuen "Butik" og vælg "Log ud". Åbn menuen "Butik" igen, vælg "Log ind", og indtast det nye Apple ID og adgangskode til den fælles iTunes-konto. Din eksisterende konto opdateres nu med et nyt Apple-id, brugeroplysninger og adgangskode.

Oprettelse af en fælles iTunes-konto

1

Start iTunes på den anden computer, der deler den fælles iTunes-konto.

2

Klik på menuen "Gem", og vælg derefter "Godkend denne computer." Indtast det nye Apple-id og den nye adgangskode, og klik på knappen "Godkend". Computeren er nu autoriseret til at få adgang til den fælles iTunes-konto.

3

Klik på menuen "Gem" igen, og vælg derefter "Log ind." Indtast den fælles kontos Apple-id og adgangskode, og klik på knappen "Log ind". Computeren er nu fuldt knyttet til den fælles iTunes-konto.

4

Gentag godkendelses- og tilmeldingsprocedurerne på op til fem forskellige computere, der deler den fælles iTunes-konto.