Sletning af e-mail-adresser fra Gmail på iPhone

Slet en Gmail-e-mail-adresse, som du ikke længere vil have adgang til via en Apple iPhone fra enhedens Mail-applikation. Når du har oprettet en Gmail-konto på en iPhone, kan du tjekke e-mail fra kontoen med et enkelt tryk på iPhone-skærmen. Sletning af kontoen forhindrer dig eller nogen anden i at få adgang til den på enheden, hvilket er vigtigt, hvis du låner telefonen til en anden til midlertidig brug.

1

Tryk på iPhones "Indstillinger" -knap. Tryk på "Mail, kontakter, kalendere" for at vælge den.

2

Rul gennem listen over e-mail-konti, du har indlæst på iPhone. Tryk på navnet på den Gmail-konto, du vil slette.

3

Vælg den røde "Slet konto" -knap i bunden af ​​skærmen. Tryk på "Bekræft" for at bekræfte, at du vil slette kontoen, som fjerner kontooplysningerne og eventuelle tilknyttede kontodata permanent fra telefonen.