Sådan ryddes de seneste søgninger, der viser under Bing

Bing-søgemaskinen inkluderer en søgehistorikindstilling, der giver dig mulighed for at fjerne søgeresultater individuelt eller rydde alle dine tidligere søgninger. Hvis du rydder din historie, minimeres risikoen for, at andre mennesker snyder gennem din internetundersøgelse, især hvis du arbejder på en delt computer. Du kan også kontrollere denne optagelse af dine søgninger ved at vælge indstillingerne "Til" eller "Fra" i sektionerne Historik.

Bing i browseren

1

Klik på linket "Søgehistorik" på Bing-hjemmesiden eller søgelisten for at åbne siden Historik. Dine søgeresultater vises i firkanter. Du kan også klikke på linket "Mere" på Bing-hjemmesiden eller søgelisten og derefter klikke på "Søgehistorik" i afsnittet Min Bing for at åbne denne historikside.

2

Peg over søgeelementer, som f.eks. I afsnittet I dag, for at få vist knappen "Ryd". Klik på "Ryd" for at fjerne dette emne fra listen. Hvis du har ryddet alle nylige poster, vises meddelelsen "Du har ingen nylige søgninger".

3

Vælg "Ryd alle" for at fjerne alle søgeelementer. Klik på "Ja, ryd al søgehistorik", når du bliver bedt om at bekræfte denne handling. Dine søgninger forsvinder fra siden Historik.

Android-app til tablets

1

Åbn Bing-appen, tryk på knappen "Menu" for at åbne rullelisten, og tryk derefter på "Indstillinger" for at få vist skærmbilledet Bing-indstillinger.

2

Tryk på "Søg" i sektionen Generelle indstillinger for at åbne siden Indstillinger. Tryk på "Gå til søgehistorik" for at åbne sektionen Søgehistorik. Tryk på "Vis dine søgninger" for at åbne din søgeliste.

3

Tryk på "Rediger søgeresultater." Hvert søgeelement indeholder en "X" -knap for at fjerne dette element. Tryk på "X" for at fjerne emner en ad gangen. Tryk på "Ryd" for at fjerne alle emner, og tryk derefter på "Ryd alt" for at bekræfte. Afsnittet Seneste søgninger viser denne meddelelse: "Du har ryddet al din søgehistorik." Tryk på "Vend tilbage til indstillinger."

iOS-app

1

Start Bing-appen, og tryk på ikonet, der ligner en punktopstilling.

2

Tryk på "Indstillinger".

3

Tryk på "Sikker søgning / ryd historik."

4

Tryk på "Gå til søgehistorik."

5

Tryk på "Ryd alt", og tryk derefter på "Ryd alt" igen for at bekræfte denne handling.