Sådan opretter du LinkedIn-opdateringer uden at vise det i strømmen

LinkedIn implementerer en aktivitetsstrøm, der lader dine forbindelser se din seneste aktivitet på webstedet. Disse aktivitetsopdateringer opstår, når du foretager ændringer i dine beskæftigelsesoplysninger, uddannelsesoplysninger og personlige websteder, og opdateringer vises også, når du føjer nogen til dit netværk eller anbefaler nogen. LinkedIn's fortrolighedskontrol gør det muligt for dig at stoppe disse opdateringer fra at blive vist i aktivitetsfeedet, og det giver dig også mulighed for at skjule opdateringer fra forskellige kategorier af brugere.

1

Log ind på din LinkedIn-konto. Klik på pil ned til venstre for dit navn øverst på siden; klik derefter på "Indstillinger".

2

Rul ned til fanen "Profil" nær bunden af ​​siden. Klik på "Slå dine aktivitetsudsendelser til / fra" under overskriften "Privatlivskontrol".

3

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Giv folk besked, når du ændrer din profil, foretager anbefalinger eller følger firmaer", og klik på "Gem ændringer." Du kan nu foretage opdateringer til din profil uden at de vises i strømmen.