Sådan finder du dine tilhængeranmodninger på Instagram

Hvis du gør din Instagram-konto privat , skal du godkende folk, før de kan følge dig på det sociale netværk eller se dine indlæg.

Du får generelt en Instagram-anmodning om følgeanmodning på din smartphone eller anden enhed med Instagram installeret, og du kan gå gennem hver Instagram-venneanmodning og godkende eller afvise det. Hvis du bruger Instagram til en virksomhed, vil du muligvis offentliggøre din konto, så potentielle kunder kan se dine indlæg og følge dig uden forsinkelse. Du kan oprette en separat konto til personlige indlæg eller mere følsomme, hvis du foretrækker det.

Private og offentlige Instagram-konti

Som standard er en Instagram-konto offentlig, når du konfigurerer den . Alle kan følge dig og se dine fotoindlæg og kommentarer til andres indlæg og historier - bortset fra direkte beskeder, du sender til andre brugere.

Hvis du foretrækker det, kan du gøre din Instagram-konto privat. I så fald vil dine indlæg kun være synlige for dine tilhængere, og du kan kontrollere, hvem der følger dig. Når nogen forsøger at følge dig, modtager du en underretning og kan tillade eller afvise dem at følge dig og se dine indlæg og historier. Hvis du ikke gør noget, kan de ikke følge dig eller se dit indhold.

Begrænsninger af privatlivsindstillinger

Du kan også blokere brugere for at se eller kommentere dine indlæg, selvom du holder din konto offentlig. Dette kan være et godt kompromis, hvis du ikke ønsker, at bestemte personer skal se dine indlæg, selvom de stadig kan se dem, hvis de f.eks. Bruger en vens konto eller åbner din Instagram-side i en privat browsing-fane. Folk får ikke besked, når du blokerer dem, men de kan muligvis finde ud af, at de ikke længere let kan komme på tværs af din profil og dine indlæg.

Bemærk, at hvis du opretter din Instagram-konto til at dele dine fotos til andre sociale medietjenester , såsom Facebook eller Twitter, kan dine privatlivsindstillinger være forskellige der, og flere mennesker kan muligvis se dine indlæg. Selvom din konto er privat, er det muligt, at folk, der ikke følger dig, kunne se dine indlæg, hvis nogen du følger, deler dem, enten ved at tage et skærmbillede eller fysisk vise nogen ved hjælp af deres egen konto.

Godkendelse af en følgeanmodning

Hvis nogen anmoder om at følge dig, får du sandsynligvis en anmodning på din telefon. Hvis du vil se alle dine udestående opfølgningsanmodninger, skal du trykke på knappen "hjerte" for at se alle dine underretninger i Instagram-appen.

Tryk på en anmodning, og tryk på knappen "Bekræft" for at acceptere personen som følger eller "Slet" for at annullere følgeanmodningen på Instagram. Hvis du sletter anmodningen, kan personen anmode om at følge dig igen, medmindre du udtrykkeligt blokerer dem. Hvis du ved en fejltagelse sletter en anmodning, skal du bede rekvirenten om at følge dig igen.

Anmoder om at følge nogen

Hvis du går til Instagram-profilsiden for en person, hvis side er privat, og som du ikke følger, kan du trykke på en knap for at anmode om at følge den person. Tryk på den igen for at annullere denne anmodning, hvis personen endnu ikke har accepteret.

Hvis du vil se en liste over alle, du har bedt om at følge, skal du besøge: //instagram.com/accounts/access_tool/current_follow_requests i din webbrowser. Log ind på Instagram, hvis du bliver bedt om at gøre det.

Går privat eller offentligt

Hvis du vil gøre din Instagram-konto privat, så folk skal anmode om at følge dig, skal du trykke på profilknappen, der ligner en persons silhuet. Tryk derefter på menuknappen repræsenteret af tre vandrette linjer i øverste højre hjørne af appen. Tryk på "Indstillinger".

Tryk på "Konto-privatliv", og brug vippekontakten ud for "Privat konto" for at gøre din konto privat. Dine eksisterende følgere kan stadig se dine indlæg, medmindre du blokerer dem. Brug vippekontakten igen, hvis du senere vil offentliggøre din konto.